Medit i900

Medit, vodilni proizvajalec intraoralnih skenerjev in rešitev za digitalno zobozdravstvo, s predstavitvijo Medit i900, ponosno napoveduje naslednjo evolucijo tehnologije intraoralnega skeniranja.

Slika 1: Medit i900 - V njegovi preprostosti so kompleksne inovacije

"Briljantnost Medit i900 intraoralnega skenerja je v njegovi elegantni enodelni zasnovi," je dejal Michael Lee, tehnični direktor Medita. "V njegovi preprostosti so kompleksne inovacije. i900 je lahek in enostaven za uporabo, vendar ponuja najbolj vrhunsko tehnologijo do sedaj."

Slika 2: Medit i900 – peresno lahek, samo 165g

Medit i900 na novo definira postopek skeniranja z intuitivnim obročem na dotik (˝Touch Band˝) in funkcijo sledilne tablice (˝Touch Pad˝). Delovanje brez gumbov ponuja nadzor iz katerega koli kota in omogoča udobno izkušnjo za vse velikosti rok. Druge napredne funkcije skenerja poenostavijo potek dela in optimizirajo oskrbo pacientov.

Slika 3 in 4: Upravljanje Medit i900 preko ˝Touch Band˝ in ˝Touch Pad˝

i900 se ponaša s peresno lahko zasnovo, težo le 165 gramov, tremi velikostmi konice in izboljšano ergonomijo, ki omogoča popoln nadzor skeniranja iz katerega koli položaja.

Optični mehanizem 3. generacije z 10-bitno kamero zagotavlja širše in globlje vidno polje, izboljšano natančnost in ostrejše podrobnosti, s še bolj tekočim potekom skeniranja podatkov. Zagotavlja tudi brezhibno zajemanje slik v zahtevnih pogojih, vključno z močno odbojno kovino ali krvavečim mehkim tkivom.

Doživite intuitivno in povratno informacijo svetlobe skeniranega dela v realnem času, enostavno navigirajte s 360° ˝Touch Bandom˝ in prilagodite ukaze prek interaktivnega ˝Touch Pad-a˝ ter menija na dotik.

Slika 5: Medit i900 – evolucija v intraoralnem skeniranju

"i900 poenostavi pot skeniranja," je povedal Han Ryu, CGSO pri Meditu. "Z intuitivnim 360° Touch Band in Touch Pad kontrolami lahko zobozdravniki dostopajo do našega revolucionarnega optičnega mehanizma v samo nekaj dotikih. I900 smo zasnovali za popolno priročnost in učinkovitost."

Medit i900 poganja Medit Link, odprta programska platforma podjetja, ki omogoča dostop do nabora brezplačnih zobozdravstvenih aplikacij, ki spodbujajo produktivnost in izboljšajo oskrbo pacientov. Sistem zagotavlja prilagodljive posodobitve programske opreme za izboljšanje pametnih funkcij, posvetovanje s pacienti in za komunikacijo z laboratorijem.

 

Naročite se na brezplačno prezentacijo skenerja Medit i900 še danes in izkusite prihodnost digitalnega zobozdravstva!

T: +386 51 682 125

E: domaca.prodaja@interdent.cc

 

POGLEJ BROŠURO

Deli novico

Nazaj