Najhitrejši ekstraoralni skenerji Medit T-series

Kakovostna strojna in programska oprema delujeta vzajemno in nudita vašemu laboratoriju najhitrejši skener v dentalni industriji!

4 Kamere z visoko ločljivostjo

Razkrivamo 1. ključno značilnost novega Medit T710 skenerja: Sistem s 4 kamerami, vsaka kamera z ločljivostjo 5-megapixlov, kar zagotavlja optimalno skeniranje brez slepih peg!

Super hitro skeniranje

8 sekund. Tako hitro novi skener T710 skenira celoten lok! Ste že navdušeni?

Ekstraoralni skener Medit T710 je opremljen s hitrim pogonom za skeniranje in zelo učinkovitim programskim algoritmom, ki hkrati zagotavljata skeniranje celotnega loka v samo 8 sekundah. Napredni sistem za hitro pozicioniranje je zasnovan za optimalno delovanje vašega laboratorija, da pospeši delovni proces in poveča produktivnost.

Avtomatsko prilagajanje višine

Predstavljamo vam tudi super kul funkcijo novih skenerjev T serije (model T710 in T510), funkcija samodejnega dviga platforme! Sedaj se vam ni več potrebno truditi s podstavki, da dobite pravilno višino za skeniranje objektov.

Flexible multi-die scanning

Povečajte učinkovitost z uporabo pripomočka flexible multi-die, ki omogoča skeniranje celotnega ali delnega loka z večimi krni hkrati.

Skeniranje modela v artikulatorju

Če želite reproducirati natančno usmerjenost okluzije ne more nič preseči skeniranja okluzije v samem artikulatorju. T-serije skenerji so zasnovali tako, da so primerni za katerikoli artikulator na tržišču.

Primerjava novih skenerjev

Kontakt

domaca.prodaja@interdent.cc

03 425 62 36

Deli novico

Nazaj