Nagradna igra “Brezplačno izobraževanje za vas in vašega prijatelja”

FACEBOOK NAGRADNA IGRA! Podarjamo BREZPLAČNO izobraževanje po vašem izboru!

Poiščite svoj avtogram in se označite na našem »Memory wall-u«. Steni spominov, ki ste jo VI ustvarili skupaj s svojimi kolegi iz vsega sveta! V komentar zapišite ali ste zobotehnik ali zobozdravnik. Če bi naša izobraževanja bila všeč tudi vašemu prijatelju ga lahko povabite in če boste izžrebani ravno vi, bo nagrado prejel tudi vaš prijatelj!

Podarjamo dve brezplačni izobraževanji za zobozdravnike in dve za zobotehnike, vsako v vrednosti 150€.

Tri štiri zdaj!

PRAVILA Facebook NAGRADNE IGRE “Brezplačno izobraževanje za vas in vašega prijatelja” NA PROFILU Interdent Slovenija

ČLEN 1: ORGANIZATOR

Organizator nagradne igre je Interdent d.o.o., Opekarniška cesta 26, 3000 Celje.

ČLEN 2: TRAJANJE, NAMEN IN KRAJ NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se izvaja z namenom promocije organizatorja. Nagradna igra poteka od 28.2.2020 do 13.3.2020, nanaša pa se na celotno območje poslovanja podjetja Interdent d.o.o.

ČLEN 3: KANALI PROMOCIJE

Promocijski materiali bodo dostopni na uradni Facebook strani organizatorja (https://www.facebook.com/interdent.slovenia/).

ČLEN 4: NAGRADNI FOND

Nagradni fond vsebuje 4 brezplačna izobraževanja (2x za zobotehnike in 2x za stomatologe) po izboru nagrajenca. Vrednost enega izobraževanja je 150€. Nagradna ni deljiva, potrebno jo je koristiti v celoti, prav tako ni prenosljiva ter je ni mogoče zamenjati za gotovino. Nagrajenec se lahko prijavi na dražje izobraževanje in razliko doplača.  

ČLEN 5: POGOJI SODELOVANJA

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične in pravne osebe, ki so člani družbenega omrežja Facebook. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, člani žirije in njihovi ožji družinski člani (starši, zakonci, otroci, bratje ali sestre).

ČLEN 6: KAKO SODELOVATI V NAGRADNI IGRI

Organizator bo v času trajanja nagradne igre objavil nagradno vprašanje na družbenem omrežju Facebook. Organizator ne bo napovedal točne ure objave nagradnega vprašanja. Mehanizem nagradne igre: Uporabnik se mora označiti na fotografiji, če je na njej našel svoj avtogram in v komentar na objavo zapisati ali je zobotehnik ali zobozdravnik. Vsak sodelujoči lahko – ima pravico; povabiti k sodelovanju svojega kolega, ki bo prav tako prejel nagrado. Če izžrebanec ni povabil prijatelja, druga nagrada ne bo podeljena.  

ČLEN 7: IZBOR NAGRAJENCEV

Organizator bo s slučajnim žrebom izbral nagrajenca in sicer med avtorji odgovorov. V kolikor bo nagrajenec povabil k sodelovanju tudi prijatelja, bo tudi ta prejel nagrado, ne glede na to ali je tudi sam sodeloval. Pri izboru bodo upoštevani vsi odgovori, ki so bili objavljeni pod objavo nagradnega vprašanja do zadnjega dne veljave nagradne igre in sicer dva tedna po objavi nagradnega vprašanje oz. igre. Izbor bo po končani nagradni igri izveden največ v sedmih (7) dneh po končani nagradni igri.

ČLEN 8: RAZGLASITEV NAGRAJENCEV

Ime nagrajenca bo objavljeno na Facebook strani organizatorja, v komentarjih nagradne igre ali v dodatni objavi, ki se bo nanašala na nagradno igro.

ČLEN 9: PREVZEM NAGRADE

Nagrajenci bodo po razglasitvi pozvani, naj podatke za prejem nagrade pošljejo v zasebnem sporočilu na Facebook. Nagrajenec mora posredovati svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko, naziv podjetja, davčno številko in e-mail). Nato bo organizator najkasneje v 5 delovnih dneh nagrajenca obvestil o prevzemu nagrade. Če se nagrajenec v roku 5 dni ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade.

ČLEN 10: SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI

Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali pa drugačne nagrade od navedenih v pravilih nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejema pravila nagradne igre in se obvezuje, da jih bo upošteval. Sodelujoči lahko samo enkrat osvoji nagrado v nagradni igri.

ČLEN 11: NAPAKE IN NEPRAVILNO IZPOLNJENE PRIJAVE

Napačne ali nepopolno izpolnjene prijave so neveljavne in ne bodo upoštevane pri izboru nagrajencev. Več sodelujočih z enakim priimkom na istem naslovu bodo veljali kakor eden.

ČLEN 12: PUBLICITETA

Sodelujoči soglaša, da se njegovo ime in priimek objavijo in uporabljajo v digitalni, slikovni ali video obliki, brez kakršnega koli nadomestila s strani organizatorja.

ČLEN 13: DAVČNE OBVEZNOSTI

Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine na podlagi letne dohodninske odločbe je dolžan poravnati prejemnik nagrade sam.

ČLEN 14: V PRIMERU PRAVNEGA SPORA

V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi je pristojno sodišče v Celju.

ČLEN 15: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti. Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradne igre obveščeni prek uradne Facebook strani.

ČLEN 16: VKLJUČENOST PODJETJA FACEBOOK/FACEBOOK DISCLAIMER

Ta promocija ni na noben način sponzorirana, potrjena, administrirana ali kakorkoli povezana s podjetjem Facebook. S sodelovanjem se uporabnik strinja in razume, da so vse informacije v nagradni igri posredovane organizatorju in ne podjetju Facebook.

ČLEN 17: VAROVANJE OSEBIH PODATKOV

Podjetje Interdent d.o.o., Opekarniška cesta 26, 3000 Celje hrani in obdeluje vse osebne podatke sodelujočih v nagradni igri, v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in v skladu z GDPR zakonodajo.

Deli novico

Nazaj